Ung tjej söker efter sex

Jag är endast 21 år och nyinflyttad till Sverige. Då jag inte dricker alkohol tycker jag det är ganska svårt att träffa killar. Men tänkte försöka via detta moderna coola sätt. Jag har bott i Sverige förut så talar förstås språket nästan perfekt. Vore riktigt bra att träffa en kille som jag får prata svenska med och inte bara knulla och ha det mysigt för att slipa på mina språkkunskaper. Gissa vilket land jag kommer ifrån ursprunglingen? Jag har haft sex förut men aldrig haft något som varat längre än en vecka. känner inte direkt någon press över det heller då jag fortfarande är ung, men visst vore det mysigt att ha en kille att träffa i vinter. hör av dig om du gillar det du ser. som du ser är min kropp i form och jag önskar att den jag lär känna också ser bra ut. Jag tror det krävs nåt i utseendet för att jag ska bli attraherad eller för att jag ska ta av mig trosorna för dig. du får berätta vad just du har som jag ska fasstna för, eller kanske visa mig en nakenbild på dig direkt när du tar kontakt för första gången? Puss

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

2 svar “21 årig tjej söker

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *