Angelica heter jag en kåt och hängiven tjej från smålands skogar

Jag har länge drömt att våga ta steget och söka efter en spännande KK via en sida som detta. Jag har träffat killar från happypanncake och mötesplatsen samt badoo nångång i mitt liv, men det har inte varit några lyckade dejter, jag tycker det är konstigt att folk alltid verkar vara någon helt annan än vad de utgett sig för att vara på nätet och till och med när man pratat med dem i telefon. Varför är det så svårt att bara vara sig själv? Jag menar blir det inte bara väldigt pinsamt sen när ma nska ses om man inte varit ärlig om vem man är? Jag har inte så höga krav på hur en kille ska vara för att jag ska falla eller tända på honom. Men en bra början är ärlighet och det inkluderar att du är dig själv från början till slut, och att fotot du visar på dig till mig ska överensstämma med hur du ser ut idag. Jag vill inte veta hur du såg ut för 15 år sedan, det är nu som gäller! mitt nakenfoto i inlägget här tex togs i söndags! tydlig bild på mitt ansikte får du när vi kommit så långt att vi byter kik eller whatsapp med varandra. Puss!

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Ett svar på annonsen “Angelica från Stockholm

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *