Behöver MER sex!!!

jag naken och kåt

Jag är en gift mogen kvinna sedan ett antal år tillbaka. Jag har alltid varit trogen men nu kan jag inte längre vara det, jag har gjort allt för att få igång min man sexuellt men han är totalt ointresserad så jag söker därför en hemlig älskare. Jag har fört på tal att jag kanske ska söka en hemlig älskare, det verkar inte som min man bryr sej. Men med respekt för han så vill jag inte att han ska få veta så vi måste vara mycket diskreta. Jag har möjlighet att komma ifrån lite när som, så hör av dej så kanske vi kan ses, kanske redan ikväll eller imorgon!

3 reaktion på “Behöver MER sex!!!

  1. Den man som inte tänder på dej borde bytas ut.
    Livet är för kort för att bara gå och längta efter sex och kärlek. Det ska upplevas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *