En kåt nymfoman

Finns det fler nymfomaner i sverige än jag? jag börjar misstänka jag är ensam! men jag är en av de nymfomaner som inte lider! jag älskar att ständigt ha en våt fitta och vara sugen på kuk. många tycker det gör mig slampig och ganska lättfotad, men de får tycka vad de vill! jag väljer ut vilka jag har sex med, jag väljer noga ut vems kuk jag suger och vem som får tränga in i min våta fitta! hur det kan göra mig slampig vet jag inte? tycker du om sex lika mycket som jag? tjaa skriv ett par rader till mig! ansträng dig lite när du skriver ditt första brev till mig så lovar jag att svara dig med ett unikt sexigt brev tillbaka det är fan inte kul att läsa ”hej”  ”oh blir kåt”  ”fin röv”  osv, lite mer fantasi kan du npg använda eller?

2 reaktion på “En kåt nymfoman

  1. Hejsan!=) Jag vill gärna träffa dej, hör gärna av dej!! sugen kille…..

  2. Du är inte ensam! Jag går med ständigt stånd och vill ha en blöt härlig fitta flera gånger om dagen. Hör av dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *