Lite härliga bilder på min fitta i strumpbyxor! sexigt med nylonstrumpbyxor och utan trosor under, vet inte vad det är med nylonstrumpor och strumpbyxor, men jag finner det riktigt tändande. Någon kille där ute som tänder på sånt och kanske vill träffa mig ?  skriv några rader om dig själv till att börja med så får vi se.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Ett svar på annonsen “Fitta i nylon

  1. Porrveckan är det och vi kör på som aldrig förr! Många tankar kring porr är att det är något som är äckligt, kvinnoförnedrande och som kan ge falska förhoppningar kring sex. Och i vissa fall kan det vara det ja! Ett exempel är från mitt egna nyår då jag och ett par vänner satt och kollade på porr (vi hade inget bättre för oss) och dom knullade med trosor och kalsonger på, ja dom KNULLADE. Kom och hela tjofaderittan. Och då tänkte jag, hur kan det vara tändande för både killen och tjejen att ens spela in en sån porrfilm? Och för oss som kollade, det enda vi såg var ett par bröst som studsade lite upp och ner! Det finns så sjukt mycket porr där ute. Dvärgporr, black on white, SCAT, BDSM eller varför inte den klassiska ”Fäbodjäntan”. Men hur tänker då andra kring porr? Här får ni ett par exempel från folk vi intervjuat. ”Jag tycker inte porr är så farligt, jag menar alla har inte jättebra fantasi, och många tänder faktiskt på att se folk ha sex. Jag kan kolla på porr och då är det inte något sjukt jag kollar på haha, utan sånt som jag skulle tända på i ”det vanliga livet” – Kille 17 år ” Jag gillar faktiskt inte porr. Tycker inte det är så sexigt att se en tjej bli brutalt påsatt och låtsas njuta av det också! Kan förstå dom som gör det för alla har ju sina egna åsikter men att ens tänka tanken att ha sex som i en porrfilm skrämmer mig.” – Tjej 18 år ”Porr äger! Det är asbra att se på om man inte har något bättre för sig eller om man är allmänt kåt och man inte bara vill runka. Och det finns ju all slags porr så man har ju världens utbud! Jag skäms inte för att säga att jag kollar på porr, vafan det är ju något alla killar gör någon gång i sitt liv! Det är tråkigt att folk har den synen de har men så länge ingen klagar på mig så är jag nöjd.” – Kille 18 år Vad tycker ni läsare? Vi vet att ni läser så se till att få er röst hörd så att vi kan höra era egna historier kring porr!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *