Söker spänning både killar och kåta tjejer i hela landet som vill prata sex eller ha lite skön telefonsex med mig. Dock är inte jag så lätt imponerad! Det krävs mer än en bloggkommentar där du skriver ”Snygga lökar” eller liknande! imponera på mig ? berätta tex en sexberättelser eller kanske visa upp en sexnovell du skrivit? Eller var bara dig själv men stick ut ur mängden, dra inte den där dumma kommentaren ”Sjyssta pattar” jag är less på det, och den biter varken på mig eller någon annan tjej som söker knullkontakter eller knullkompisar längre.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

4 svar “Fittan är våt

 1. Hej där, av det jag ser på din kropp så tycker jag att den ser riktigt vacker ut.
  Jag skulle verkligen bli kåt av att få träffa dig i verkligheten , att få kyssa dig över läpparna. Sakta gå ner över halsen inväntar lite reaktion, min högra hand vilar lätt på sin höft och smeker ner längs med låret.
  kyssarna går upp på och runtom dina böst och stannar där ett tag föra att teasa dog lite för vad jag är påväg att göra ett par kliv längre ner.
  jag märker att du börjar andas lite mer anfått, då tar jag mina händer och börjar massera din härliga byst medans mitt huvud söker sig vidare ner över magen. Kysser och slickar dig längs med troskanten och på insidan av låren, märker hur ditt börjar pirra i kroppen på dig. Går med mina läppar över dina trosor och kysser dig gång på gång. Ger dig ett par långa slick längsmed vänstra innerlåret, innan jagförsiktigt tar av dina trosor.
  jag håller ett av dina böjda ben med min vänstra hand samtidigt som den högra tar sig runt din höft, ner över magen och lägger sig ett par cm över din klitta.
  jag börjar att kyssa mellan låren och dina blygdläppar kyssarna övergår efter några sekunder till varma mysiga slick. Jag märker att din fitta är riktigt våt och jag vill verkligen smaka den inom ett par sekunder, så jag börjar med att gå med tungan längsmed din vänstra inre blygdläpp. mmhm gud va varm och våt du är, jag fortsätter ner till vulvan och går upp mellan båda dina inre läppar och avslutar slicket med en kyss över klittan.
  ner igen gång på gång och myser imellan på sidorna och runtom dina vackra inre och yttre läppar. Jag går upp och kysser (suger in) klittan i min mun och hånglar den med min tunga, älskar verkligen att få se dig njuta när man smygtittar upp emellanåt.
  Jag drar ner min tunga mot din vulva igen och kysser dig rakt över, så att min tunga ”tungknullar” dig och smeker dig runtom.
  Måste verkligen få lyfta på min vänstra hand och glida in med långfinret i dig medans min mun tar sig upp till de övre delarna av din våta fitta. Så skönt att höra din andning när jag pullar dig med mitt finger upp emot din ”g-punkt” samtidigt och jag suger in din klitta mellan mina läppar och min tunga.
  jag går med munnen över hela din fitta och längs med insidan av dina lår medans ännu ett finger glider in för att pulla dig lite djupare.
  jag känner hur dina lår börjar få små smakningar samt att du gör andningsuppehåll ett par sekunder emellan åt , jag märker att du är påväg att komma. Så underbar känsla att få slicka dig mer och mer för att du ska få uppnå en sån härlig orgasm när jar har mitt huvud nere mellan dina ben. mmhm medans du kommer så tar jag mina läppar runtom din klitta och suger så du uppnår en riktigt skön orgasm som varar flera sekunder.

  Jag har svårt att ljuga ihop något för att väcka intresse hos en person, så här är min lilla berättelse hur jag vill ha det på riktigt med dig..
  Från en Sthlm kille 19år
  Maila mig gärna om du får lust att prata mer

 2. ohh dame, Skulle älska att ta och sakta börja förföra dig och börja smeka på din kropp och ta av dig dina kläder, sakta smeka över din nakna kropp och börja massera dig utan för dina trosor så din fitta börjar bli blöt, sedan ta och binda både dina armar och ben, fortsätta leka utanför trosorna för att sedan ta o klippa upp dem för att kunna dra tungan över din våta fitta, ta och tillfredställa dig med långa drag med min tunga samtidigt som jag pullar dig.sen börja leka med ollonet i din slidöppning för att sedan låta den pressas in och börja knulla dig länge och väl och låta oss båda komma.

 3. Hejsan jag är en kille på 16 bor på Öland och är lite sugen på att snacka sex med en tjej (a) vi kanske skulle kunna ses med förstår om jag är för ung min msn är Adam_6920@hotmail.com puss ;*

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *