Jag behöver en omgång kuk! rakt på sak som vanligt! nån på denna blogg som vill ge mig det? skriv till mig ! berätta också hur stor kuk du har! jag vill ha en stor ådrig kuk i mig ikväll helst! eller senast i helgen! är du snäll suger jag dig också! där jag är uppväxt kallas jag för kuksugar Emme och det är inget påhittat namn! jag kan min sak!

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “Fräck tjej behöver en omgång kuk!

 1. Hejsan din heta sexiga fan.. =) Jag vill fan knulla dig med min 23cm långa härliga kuk. Min kuk är styv och hård och vill bara få en våt och trång fitta att knulla med..

 2. hej.jag e 22år och min kuk 13 cm.om du intresser mig meil mig tack.
  baagiihadgal@yahoo.com

 3. Hej,

  Do you wanna be fucked atleast 6 times a day, 7 days a week?
  I am the guy who has this ability 😉

  Uncle B

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *