Min fitta är trång, det är den verkligen. Det är annars oftast två saker som inte går ihop, alltså om en mus är trång brukar det vara lätt att glida in en kuk i den fittan, men så är det inte för mig, min fitta blir verkligen genomvåt av fittsaft, men det betyder inte att det är lätt att knulla min fitta för det? Mig måste man töja med fingerpullning och smekningar kring klitoris för att man ens ska kunna ha en chans till att ha sex . Då menar jag ändå inte stora kukar, utan helt vanlig 15cm kukar. Killar tycker oftast om att min fitta är trång och att den kramar åt deras kukar ordentligt efter de lyckats tränga in i mig. Jag har aldrig haft sex med en kille som klarar längre än 5 minuter utan att fylla min fitta full med sperma. Skulle vara roligt att prova en kille som kan hålla ut lite längre än så? Skriv till mig om du finns!

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

7 svar “Har jag den trångaste fittan i sverige?

 1. Jag tror jag kan ta mer en fem minuter. Det där verkar vara rena barnleken. Hör av dig: Alex.
  Innan vi träffas om du vill så ska jag såklart visa en bild på mig först. Min hotmail är lolkingdbst@hotmail.com

 2. Hej,

  Do you wanna be fucked atleast 6 times a day, 7 days a week?
  I am the guy who has this ability 😉

  Uncle B

 3. Mitt ex var precis likadan. Hör av dig till mig så ser vi om ”kemi” uppstår 😉

  Jockeatwork@hotmail.com

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *