Förut när jag träffade en kille var bland det första de ville göra att knulla mig i arslet, nu när jag själv äntligen vill ha analsex har jag svårigheter att hitta killar som uppskattar det lika mycket som jag. Det är skönt att bli knullad ordentligt analt tro mig om du inte testat själv! men vart i helvete är alla rövknullande killar nu? kanske ska man som jag hörde från en kompis dejta en syrian eller en turk, eller eventuellt spanjor de ska gilla analsex mer än ni svenskar gör! jaja känner du dig träffad och gilalr analsex lika mycket som jag kan du ju ta kontakt oavsett ditt ursprung. jag finns på knullkontakt

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

7 svar “ingen som vill pippa mig i alla hål ?

  1. Jag skulle gärna knullat dej riktigt hårt i röven.
    Men skulle vilja se en bild på det söta hålet först.

  2. hej jag vill trefa dej jag behöver dej jag är 37år jag behöver en partner jag behöver non som är lika gamal som mej eller mellan40 22år jag skulle villja ha en brud kväll klokan 12.00 vill du blli min flckvän

  3. Här finns en med gott handlag för analsex…
    …hur skulle en sån som jag kunna missa ett sådant erbjudande…

    Hör av dig!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *