3 svar “Jag söker porrig fräsch kille. Ses i helgen! ; )

  1. Det är jag!
    Fräsch och porrigt! Men frågan är var jag behöver vara det till helgen?
    I Skåne eller Norrland?
    Ser fram emot att få knulla med dig!
    /N

  2. Hejsan du kåta tjej är du mycket våt i din fitta längtar efer en stor hård kuk som kan köra in i din fitt grotta så det känns i hela din kropp jag vill suga slicka dina hårda bröstvårtor slicka din mage fu ge dej ett sugmärke på din hals smeka ditt venus mer ha ett finger i springan känna hur våt du är finger knulla dej först till att du ber mej knulla dej så kommer jag in me med min kuk som är stor o hårdsom en flaggstång vrålknulla dej så du skriker när det kommer för dej flera gånger i rad och du sprutar får sprut orgasmer flera i rad långa strålar flera jag får dina strålar i ansiktekt som jag slicka i mej jag vill ha din fitta nu kukenstår rakt upp jag är så kåt hjälp

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *