Jag heter Kitty

Hej på er alla ! Kitty heter jag och vill man säga hej till mig kan man säga ”Hello kitty” ; ) . Jag är en tjej från Helsinborg i mina bästa år. Jag har en hel del erfarenheter i bagaget inom sex, dock mer negativa än positiva, så söker någon att göra sköna fina saker tillsammans med i sängen så att de negativa trängs bort från mitt minne. Jag älskar mjuka, känsliga killar som vågar visa känslor och vara romantiska. Även fast man är en mjukis måste man dock ibland kunna vara lite hård mot mig i sexväg, annars kör jag snabbt över dig med ångvält och blir den som gör dig till toffel och det vill vi ju inte? =). Skriv till mig om du vill lära känna mig, dock kommer jag nog vilja se en bild på dig det första ajg ber om innan vi ens börjar prata i telefon. På tal om att prata i telefon så kan jag redan nu berätta att jag gillar telesex, att ge det till dig medan du runkar är häftigt! och jag kan lova att jag är väldigt duktig på det dessutom! Puss!

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *