Jag är kåt. Vill någon snäll, normal man över 180 cm mellan 25 och 40 ligga lite ikväll och inatt? Inga yngre eller äldre tack. Jag kommer att vilja att du skickar bild. Inget ”extremt” sex. Jag är lång, smal och blond, ser helt ok ut. Är absolut inte ute efter en pojkvän.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “Knulla i eskilstuna?

  1. Hej sötnos!

    Jag älskar att dominera smala, unga, blonda, söta och stygga svenska flickor med små fasta bröst. Jag vill stoppa in min bultande Penis i din Fitta och knulla Dej för alltid, alltmedan jag säger snuskiga och oanständiga saker om Dej, i dina söta små öron. Jag skall fylla Din Vagina med min Penis OCH med min heta, hårdsprutande och väldoftande sperma. Jag älskar att spruta/komma i smala, blonda, stygga, söta och unga svenska flickors Vaginor. Jag vill slicka Dej djupt upp – och länge – i din fuktiga och välsmakande Vagina och fingerpulla Dej så intensivt och så noggrant, att Du stönar jättedovt och jättedjupt tills Du nästan svimmar av välbehag. Jag vill känna Dina söta och mjuka fötter/tår, upp och ner över min våta, hårda och uppsvällda lem och mitt uppsvällda ollon, jag vill känna Dina söta och mjuka fötter/tår massera och runka av min fuktiga, hårda och uppsvällda Penis tills jag sprutar ned Dig, obarmhärtigt, i Ditt svenska söta ansikte och i din söta och stygga svenska mun. Jag älskar att smiska smala, unga, blonda, söta, kåta och stygga svenska flickor på stjärten om Ni inte lyder eller gör som jag säger. Du, söta Eskilstunaslyna ser stygg och olydig ut och ser ut att behöva mycket smisk på stjärten, för att förstå vem som bestämmer. Jag skall smiska Dej hårt på stjärten samtidigt som min Penis knullar Dej hårt, snabbt och djupt upp, bortom all kontroll, likt en välsmörjd maskinpistong, i Ditt analhål eller i Din våta Fitta tills Du nästan ber Mej, med gråten i halsen, att sluta för att det gör Dej svimfärdig. Du blonda sötnos från Eskilstuna, gör Mej väldigt upphetsad. Jag kommer från Stockholm och älskar ”bortamatcher”, den där sängen ser skön ut att knulla Dej i. Vi bor båda i närheten av mälaren så det är ju ganska nära, om Du blir sugen. Gillar Du äldre män, sötnos? Då är jag mannen för Dej! Då är jag ”bocken” för dej! Då är jag Alfa-hannen som skall bestämma både ställning, takt och vad som får sägas och inte sägas. Förstått? Är 43 bast, men ser mycket yngre ut. Tjockt, axellångt brunt hår, gråblå ögon och är vältrimmad i både ”Pistong”, i fantasi och kropp. Hör av Dej om du fortfarande är sugen någon helg framöver, Din lilla slyna!

  2. Skicka mail för mer info 26 år och 189 cm. Vore kul med ett het möte 😉 bor i eskilstuna….

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *