Jag är 18 år men jag vet redan vad jag vill ha för kille.
Jag är inte så mycket för känslor,gos och mys, utan söker det där lite mer brutala.
Jag har ett stort behov av sex och vill gärna knullas i alla tre hål brutal av en kille, gärna lite äldre än mig. Jag gillar också finlandskryssningar med Viking line eller Silja line – supa och danska hela natten för att avsluta kryssningen med skön vild sex i hytten! jag suger gärna och sväljer även satsen din. Tveka inte att höra av dig. jag finns på de flesta sexcommunities men enklast når du mig på SEXKONTAKt

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

8 svar “Knulla mig hårt

 1. SEXIG SÖT PORRIG VILLIG PROVA GRUPPSEX… Har förväntningar på dig.. VILL ATT DU SUGER AV MIG DIREKT DÅ VI SES. förför mig och tjejkompis. Slicka o suga fittan samtidigt hon får min jättekuk trånga saftiga fittan. slicka kllitte , sug kuken till roten av pungen. aaaaaaaaaaaaaaL ÖPPNA KÅTHÅLEN TRYCK IN JÄTTEKUKEN I HENNES UNGA TRÅNGA KÅTSAFTIGA FITTA. DRA UT KUKEN HELT UR HÅLET. DOPPA KUKEN HELT I OLJA. BLÖT DROPPAR JAG SKÄRTHÅLET OCH FITTAN MED OLJA. KUKHUVUDET NOSAR MELLAN FITTLÄPPARENA OCH DRAR HELA KUKEN LÄNGS SKÄRTHALVORNA. KUKEN TRÄNGER IN I SKÄÖRTHÅLET SAKTA BIT FÖR BIT…TILL BOTTENKÄNNING INNE I ANUS.. SKITKÅT AV KNULLA BÅDA DESSA HETA KÅTA UNGA TRÅNGA KÅTHÅL.. TJEJER SOM FÅR KNULLA MIN OLJIGA JÄTTEKUK. TRYCKER UPP HELA BAMSEN I SKÄRTRHÅLET MED ETT LJUDLIGT SMACK. HELA UTDRAGEN UR TRÅNGA SKÄRTHÅLET TRYCKER HON IN HELA VIBRERANDE LÖSKUKEN I SKÄRTEN.
  GNYENDE AV KÅTSLAG FÅR FITTAN SOM ÄR VIDÖPPEN BLÖT AV KÅTSAFTER SOM RINNER UR BÅDA FITTORNA JAG KNULLA. TRYCKER IN HELA KUKEN TILL BOTTEN AV FITTAN. LÅTER DEN VÄXA SIG GRÖVRE O HÅRDARE.
  HÄNDERNA RUNT KUKROTEN OCH PUNGEN FÅR KUKEN ATT KOMMA UR GÖMSLET I PUMGEN. BLIR DÅ LÄNGRE OCH TJOCKARE, HÅRDARE, HUNGRIGARE… HION DRAR KUJKEN MED ETT SMACKANDE UR FITTAN. STYR IN KUKEN MELLAN SKÄRTHALVORNA. MELLAN SÄRADE BEN SLICKAS, SUGES, MASSERAS HENNES VULVA MED HAKAN OCH TUNGSPETS. SÄRAR MED MINA FINGRAR SKÄRTHÅL OCH FITTA VIDÖPPNA SÅ BAMSEKUKEN KAN TRÄNGA IN HELT I TRÅNGA KÅTHÅLEN I EN STÖT SÅ FITTORNA PLASKAR LJUDLIGT NÄR MONSTERKUKEN TRÄNGER IN OCH UT UR DE TRÅNGA SKÄRT O FITTHÅLEN. GNYENDE AV BRUNST. FITTORNA GURGLAR AV SAFTER SOM RINNER UR DERAS KROPPARS SKÖTE KNULLAR JAG IVARTANNAN GÅNG DERAS SKÄRTHÅL OCH FITTHÅL. i en 69:a med huvudena mellan varandras ben och skärtar slickar och suger de varandra passionerat. Särade skinkor och öppet skärthål tränger hjag kuken in i hennes unga trånga saftiga rövhål sakta bit föt bit tills hela jättekuken är inne i skärthålet. hon drar ut hela bamsen med ett plask. trycker in den i det öppna fitthålet med en stöt. knullar fittan med helt utdragen kuk och med darrande kroppar låter jag dem få jättekuken i vartannat knull. med gapande munnar suger de kuken djupt tills de storknar av kåtslag. gnyende med smackande fittor och skärthål knullar jag de unga trånga tjejerna maximalt till var och en får ljudliga orgasmer som sprutar ur fittorna. orgasmerna kommer djupt och pulserar inne i derar flickkroppar. darrande av vällustar rinner safterna ur fittorna. min stora kuk exploderar djupt inne i skärthållet och sprutar rumpan full med sperma. drar ut bamsen och tränger in helt i det andra skärthålet som fått vibrerande löskuk i anus och fittan slickad tills orgasmerna börjar komma.. just då trycker jag jättekuken in hårt och direkt i hennes trånga fitta. uttänjd av kuk. klämmer sig fittmusklerna runt kukroten. hennwes hand drar bak pungen så kuken växer fram ur pungroten så den blir ruskigt stor. blir större o större. fyller fittorna med kuk tills de storknar av orgasmer… firstade av varandras fingrar och händer låter de varandras kroppar får maximala orgasmer. min monsterkuk sprutar dem fulla av av sperma i alla kåthålen.. Plaskblöta av kåtslag smackar fittorna varje gång kuken tar plats i fitthålen. Smock låter det då kuken drages ur tight saftigt hål som klämmer hårt runt bamsens kukrot. precis i en kraftig djup orgasm låter jag kuken exploderara i då hon kommer i superorgasmer som pulserar och vibrerar ur hennes unga kropp som darrae av kåthet. Hennes k-kompis får orgasm i kraftiga jkaskader av kåtsafter sprutande ur skärthål och fitthåll med min jättekuk isugad och blöt av saliv får hon kuken i båda hålen. med vibrerandr löskuk i anus trycks hela bamsen in i fittan precis när orgasmerna börjar spruta ur fittan. trycker kuken mot g-punktens erogena zon och får hela fittans inre muskler och körtlaqr i en kaskad av orgasmer som rinner ur fittan. Sprutar fittan full med soperma siom gurglar av kåtsafter rinnande ur skötet. hennes unga kropp vrider sig när orgasmerna börjar komma och sprutar ur hennes fitta.
  superorgasm med oss….

 2. Skulle jättegärna vilja ses, är gangska lik dig men älskar sex och väldigt viktigt för mig att tjejen njuter hör av dig

 3. Tjena! Adda mig på msn k18123@hotmail.com
  jag har hyffsat stor kuk, är vältränad å ser bra ut.
  Skulle gärna knulla dig!

 4. mogen man i sthlm, viril och kåt, lever i ofrivilligt celibat, lång tunga, ser bra ut, skulle kunna vara din farsa, tar dig hårt, kram carl

 5. Tja,
  Jag e 45 år, Har ganska liten kuk, men älskar att slicka och knulla.
  Min 26 åriga sambo kan säkert hjälpa till. Hon kan vara lite hård ibland.
  Hon slickar och suger kanon.

  Hör av dig, bor i stockholm.

  Peter

 6. 24 timmar sugen vill ha sex 5,,6 ggr varje dag.hör av dig puss eros-cupido@hotmail.se

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *