Jag letar efter en man som kan hantera mig. En man som uppskattar att jag har en rakad, len fitta som bara trånar efter din kuk. Jag förväntar mig att du har en lika lenakad fin kuk också. Tycker inte hår ska finnas mer än på huvudet. Inga hår i maten som man säger. Det är av hygienska skäl också mycket trevligare utan kroppshår och könshår tycker jag, jag blir mer frestad att knulla skiten ur en kille som är rakad , fin, smakar gott än en ovårdad hårig jävel. Jag är en tjej som helt enjkelt söker en fräsch kille. Finns du? skriv till mig på kkchatten eller på knullsugen.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “Knulla min rakade fitta

  1. Pingback: Knulla utomhus? | Singel Tjejer
  2. Tja din fitta är riktigt fin vill gärna stoppa min. rakad e kuk i den:-D. Har du. msn adda min mail. Jag har cam så du får se den;-)

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *