Någon som känner sig manad att komma och knulla min kåta fitta nu i veckan redan! jag är i behov av kuk i alla mina tre hål! jag älskar suga kuk och så länge du inte har för stor kuk får du gärna knulla mig analt. Min favorit sexposition är doggystyle, där killen har all makt över takten . Jag vill gärna ha smisk på rumpan medans du tränger in din styva kuk i min stjärt, jag vill att du avslutar det med ett vrål och skjuter din sats över hela mitt tajta rövhål! Så packa glidmedlet och masa dig hit så ska jag ge dig en blowjob du sent glömmer! Min fitta är alltid len och rakad , jag förväntar mig att din kuk och din pung är helrakad när du kommer. Dejta mig? Jag finns på Nymfomaner

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “kom och knulla min kåta fitta

  1. tjenare!
    skulle välldigt gärna knulla dig, mejla mig på www.mike_714@live.se så syns vi kanske snart.
    är redan lite kåt så hoppas att den får träffa dina hål ikväll kanske till och med

  2. Hej goding. Är redo när du vill. Vet va du vill ha. Kan min sak är vrål kåt o knullsugen varje dag. Sitter nu o runkar min 20 cm kött bit som väntar på din våta varma fitta. Puss kenta.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *