Singel Stockholmstjej

Joo jag bor i stockholm och söker en kille från stockholm eller iaf på nära avstånd. Om du är svensk eller invandrare, om du är lång lr kort, eller om du är tjock eller smal har mindre betydelse. jag skulle vilja attden kille jag söker ska ara mellan 18 och 39 år, 40 känns lite för gammalt när jag själv är 25. jag vill främst träffa en kille för sköna sexträffar, en som faktiskt vågar träffas irl och inte bara som smskompis. mer nakenbilder på mig finns at få innan en träff förstås, och jag tror jag kommer kräva bild på dig med innan vi träffas. Visst kan vi prata i telefon en stund innan, men jag vill inte ha telefonkompisar som sedan i slutändan inte vill träffa mig ändå, varför inte bara träffas ganska omgående och känna av om våra kemier klickar eller inte? Puss

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Ett svar på annonsen “kungsängen nån som vill ses?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *