Jag söker efter en man som vill ligga med mig på redan första dejten mesar som håller upp dörrar och följer en till ens dörr efter dejten, men vägrar följa med upp för att de tror att de beter sig som gentlemän går fett med bort! vad fan tror ni? vad inbillar ni er? tror ni inte det finns tjejer med lika stor sexlust som killar? min sexlust är stor iaf och om en dejt känns bra för mig vill jag gärna ha den killen i mig sen på natten, jag vill inte vänta till tredje dejten det där är bara dumheter ska ni veta! så visst! du och jag kan gå på en dejt! men se för fan till att du är rakad , har snygga kalsonger och inte har någon tid att passa dagen efter, så? berätta lite om dig själv i form av bloggkommentar eller ksriv till mig här : Tjej som söker efter sex

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

7 svar “Ligga med mig första kvällen ?

  1. Pingback: Kanske en dejt med mig i helgen? eller nästa helg? | Fjortisar – Fjortistjejer nakna!
  2. Hej

    jag skulle lätt gå på en dejt med dig…..och jag tycker som du inget jävla snack om att hålla på sig. Klickar det på första och man tänder på varandra så ska man fan knulla med…;)

  3. Jag skull gärna krullat dej hela natten om jag fick.
    Skulle tagit dej i alla dina våta hål, jag älskar att slicka fitta

  4. Pingback: Välkommen till Svenska Tjejer bloggen! | Svenska Tjejer

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *