jag sexig och kåt

Jag söker en man som har en liten kuk. Det finns två anledningar till det, dels har jag en trång fitta, dels tänder små kukar mej, stora blir jag nästan rädd för och dom gör bara ont. Jag vill att vi har skön sex, gärna i båda hålen och vi njuter tillsammans utan att få känslor för varandra mer än som vänner. Svara på min kontaktannons snart, jag är riktigt sugen nu *ler*. Kram

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “Liten kuk sökes

  1. Hej, jag är absolut den personen som du letar efter! Jag uppfyller kravet med en mindre kuk och vill inte ha en relation utöver som en vän. Om du är intresserad eller har några frågor når du mig via e-post. Ser fram emot att träffa dig inom snar framtid!

    Med vänlig hälsning,
    Oscar

  2. Hej! Jag vill definitivt träffa dig och tillfredsställa din vackra kropp. Jag hoppas du intresserad och du når mig via e-post. Hör av dig! 🙂

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *