Min fitta är verkligen alltid våt, jag mår dåligt om jag inte får kuk på ett par dagar. Är det något fel på mig? min förra sexpartner kallade mig nymfoman, men vet inte om det ritkigt är det jag är. Jag är bara kåt, har inte fått knulla tillräckligt i livet då jag oftast befunnit mig i längre relationer. Nu behöver jag få leka av mig och knulla med så många som möjligt för att mätta detta begär. Vill du vara en av dem i min meritlista som knullar mig en natt? Kontakta mig! har inga större krav på utseende eller kukstorlek.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “Min fitta är alltid våt

 1. Pingback: Knullsugen brud | Nakenbloggen
 2. Hej,

  Do you wanna be fucked atleast 6 times a day, 7 days a week?
  I am the guy who has this ability 😉

  Uncle B

 3. Tjenare sexi!
  Jag känner verkligen igen mig i det där jag är alltid kåt. Liken står som en flaggstång varje dag. Ända frågan är gillar du att dominera eller bli dominerade?
  // kåta smurfen

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *