Det är snar alla hjärtansdag och jag är fortfarande singel. Hur många svenska tjejer kommer vara olyckliga under alla hjärtans dag då de inte har någon att krama om eller ha sex med? Tråkigt! men nu tar jag iaf steget och försöker söka efter något via en kontaktannons. Kan det verkligen vara så svårt att träffa någon? Jag träffade en kille på Snuska förut, men han verkar för oseriös för att ödsla mer tid på, jag vill inte lära känna någon på nätet som ändå inte sen vågar dejta mig, jag söker singlar , kärlek, knullkompisar allt som har med lite närhet att göra och allt som ger mig lite spänning i vardagen. Skriv och berätta några rader om dig själv här : SEXKONTAKT —> Så får vi se vart det leder, men får jag bestämma vill jag gärna ut på en dejt eller sexträff snart!

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “Min fitta är våt – gillar du våta fittor?

 1. Hej är en 23 åring som mest glassar runt hör, av dig om du vill ses för riktigt mycket och riktigt bra sex tro mig jag kan ta hand om dig!

 2. Hej läckerbit!

  Vilken tio-poängskropp du har. Verkligen snygg.

  Tror jag skulle kunna ta dig till oanade sexuella höjder. Ser framför mig hur jag ligger mellan dina utspärrade ben och behandlar din mus med läppar och tunga till du exploderar i mitt ansikte…

  Är fyrtio år och har en stor sexdrift. Egen företagare bosatt i Sthlm så jag är väldigt flexibel.

  Vore grymt kul om du svarade på detta.

  Kåta hälsningar

 3. Pingback: link directory

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *