Min fitta är alltid våt och redo för att knullas , slickas och pullas! inte nödvändigtvis i den ordningen dock. Men de flesta killar jag haft har alltid sagt att jag har den våtaste fittan de någonsin kännt på… vissa verkar tycka detta är väldigt spännande medans andra verkar avsky det?? är väl naturligt att man bli våt? sexet för mig blir så mkt skönare då. vill du lära känna mig som person? skriv till mig här : KK

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

2 svar “Min fitta är våt

 1. jag är en latino kille
  jag är ständit kåt
  jag kan slicka Din fitta pulla men min kuk
  eler figrana
  jag vill ta blider mär du pulla dig sälv
  jag vill kunlla dig me

 2. Hej är en 47 årig muskelös kille som vet va kvinnan vill ha. Du kommer inte bli besviken. Ett stort paket väntar på dig är stadigt vrål kåt även nu med. Heta tungpussar kenta

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *