Min fittaHär ligger jag inoljad och väntar på att din massiva kuk ska tryckas in och pumpa mig i timtals. Samtidigt som du pumpar min tighta fitta så har du ditt pekfinger i min rumpa. Jag älskar när du smiskar min rumpa samtidigt. Jag älskar när du kallar mig fula ord samtidigt som du trycker fingret i min stjärt. Jag säger inte heller nej till att suga din kuk. Jag slickar dina pungkulor så det känns i hela kuken.

Om du vill får du slicka min fitta. Tänder du på att använda dildo eller andra saker så får du gärna göra det. Jag säger aldrig emot dig. Jag är din docka du får göra vad du vill med.

Låter jag som en tjej i din smak så skriv till mig

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

2 svar “Min fitta väntar på din kuk

  1. Jag gillar det jag ser. Gillar det skarpt!
    Jag älskar att slicka fitta, kan även tänka mig att slicka ditt arsle.
    Är nyfiken på det mesta efter att min ganska traditionella relation mu är över. Har inte varit såhär kåt sen jag var 17 år. I vilken del av landet är du?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *