mus

Jag provar väl jag med då, detta häftiga sätt att träffa en kille på. Jag vet inte om jag tror på detta sättet eller tror ens på konceptet med knullkompisar ! men om det verkligen fungerar och inte känslor blir inblandade är det idealiskt för mig. Jag har ett stort behov av att få kuk dagligen, men jag har verkligen varken tid eller lust för ett förhållande. Detta menar jag verkligen, söker du som jag någon att knulla med, kanske festa och åka på kryssningar med ibland, så kanske jag är den du söker! gillar du att slicka fitta lika mycket som jag gillar att suga en smaskig kuk! ja då är det garanterat mig du vill gå på en dejt med! tveka inte! skriv till mig så svarar jag här på bloggen!

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

5 svar “Min tajta fitta

  1. hej vill gärna slicka din fitta och ha kul med dig 🙂

    fredrikffs@live.se

    skype och kik : freddyffs12

  2. Precis rätt, söker bara lite extra piff på tillvaron, alltid kåt
    Slicka fitta LOVE IT !!!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *