Någon här som tänder på min vågade bild jag till slut fixade fram efter mycket tjat. Innan har jag bara vågat visa lite string och bikinibilder men nu var det dags att gå all in. Vad ska jag göra nästa gång när det är dags att fotografera? kanske visa bilder på när jag suger kuk eller får min fitta slickad? Ahh juuuust det! det går ju tyvärr inte då jag är singel och utan dejt! Vad är det för fel på er killar? finns det någon normal här på bloggen som vill ta ut mig på en dejt! behandla mig som en gentleman så lovar jag att behandla dig som en sexgudinna behandlar sina sexoffer! jag tar snabbt kontrollen i sängen och ger dig en oförglömlig upplevelse. Puss

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

4 svar “Min trånga fitta

  1. bby vi kan träffas när du vill svara på min kommentar så får du mitt nmr eller msn :)<3 har en stoor 😉

  2. vill du träffas och ta en fika? 🙂 kanske träffas och mysa till en film:)? hör av dig om du är intresserad. kram marcus

  3. Här är en villig kille som är beredd att ta dig på en dejt 😉 om du är intresserad når du mig på sjblomwranglerikard1@gmail.com 😉

  4. Jag vill knulla är så kåt att min kuk sprutar så att sperman forsar ut. Ring 0704614536 epost jukka.maatta@tele2.se lördag 24 maj hemma hos mig Kalendervägen 123 d 415 13 Göteborg

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *