Jag börjar med att klä av mig till underkläder och visar de sexigaste bilder jag någonsin vågat ta på mig själv. Självklart passande jag samtidigt på och fotade lite egna nakenbilder också, men jag tänkte såhär: Snälla kommentarer där ni förklarar vad ni tycker om hos mitt utseende samt varför jag ska visa mina nakenbilder här på bloggen kanske leder till att jag senare postar dem. Joo jag är nybliven singel! och nää jag brukar aldrig söka efter killar på nätet! men joo! lämna gärna din mailadress när du svarar så ska jag iaf försöka att ta kontakt med alla som skriver, sen om det ledet nånstans kan man ju aldrig veta.
Om du bestämt dig för attskriva till mig, skriv då förutom vad du tycker om hos mitt utseende också lite om dig själv. Vad gillar du i sexväg? vad gör du utanför sängen? intressen osv? samt om det är nåt udda inom sex som är ett måste för mig. Sex för mig är väldigt viktigt och då vill jag gärna veta sånt väldigt fort…

Jag har tränat fitness nu stenhårt i 3 år! och jag själv tycker det börjar ge tydliga resultat på min kropp! ni kan ju gissa om jag har en fast fin, rund rumpa ochfasta runda bröst, eller om de är hängiga bröst? vad tror ni?

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

5 svar “Min trånga fitta?

 1. du kan få bättre grabbar om du ej exponerar o visar up dig som en slampa! Må Gud hjälpa Dig!

 2. Jag älskar din kropp, och vill bara knulla skiten ur dig
  Hoppas på fasta runda bröst <3

 3. Hej!
  Du har en sexig välsvarvad kropp.
  Dina ögon är vackra och utmanande.
  Dina bröst och rumpa är säkert fasta och fina.
  Tycker dina bröst verkar vara perfekta.
  Jag vill Smeka dina kropp och slicka din fitta länge, samtidigt som du suger min kuk. Avslutar med att knulla i många olika ställningar =)

 4. Wow!!! Du är sexy… älskar dina bilder och älskar förstås din kropp, din sexiga rumpa, dina underbart runda och stora bröst, din platta mage. Antagligen skulle jag gilla din trånga fitta om jag fick se den också… (pleeeeeease!!!!!)
  Jag gillar att vara dominant och ta för mig av kvinnan. Uppskattar en härlig och djup avsugning och sedan varierande och spännande sex. Gärna på spännande ställen. Att knulla en trång, rakad fitta… det är det bästa som finns och det ska gärna knullas hårt och länge…

 5. Heej ge mig ditt nummer så kan vi smsa jag vill bara knulla eller skicka det till mig på mailet : hejhej-1@live.se

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *