Min trånga fitta

trång rakad fitta
Mmm älskar att få min trånga rakade fitta ordentligt knullad! Exet må ha varit en skitstövel på mååååånga sätt, men en sak är säker! han kunde verkligen knulla! han knullade min fitta så hårt att jag kved, han slutade aldrig knulla min trånga lilla mus förräns det gått för mig heller, det är ganska ovanligt. De killar jag träffar nu verkar ha stora problem med för tidig utlösning. Mig gör det inget om det går fort för dig, men då måste du kunna knulla mig fler ggr under en och samma kväll? klarar du det? vill du tränga in i denna fitta? kontakta mig då

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “Min trånga rakade fitta!

  1. hej jag vill träffar dej mo du vii om vi kan har sex kan görd sex innan man jag kan göra fler ggr under en och samma kväll?men

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *