Erkänn det är bland de finaste och lenaste fittor du sett? jag tycker fittan alltid ska vara rakad på alla tjejer, kuken och pungen ska vara rakad på killar också, vem vill suga en hårig kuk eller slicka en hårig slemmig fitta? ussch ryser av tanken, sen tycker jag själva sexet blir så mycket fräschare om inga hår finns i vägen, håller du med? skriv till mig så får du se fler bilder på min rakade fitta. Gillar du rakade fittor bör du också kolla in denna blogg : Rakade fittor som endast har bilder på rakade fittor, inga håriga fittor eller musar här inte, utan endast helrakat.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

2 svar “Min våta fitta

  1. Ouch! Damn, du är fin 🙂 Skulle man kunna få någon bild dedikerad? Med namn? 😀 Typ till William? 😀

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *