Mitt ex har trång fitta

Jag var lycklig på den tiden när Sofie var min flickvän, vi hadde alltid roligt i sängkammaren och det blev aldrig tråkigt. Vi plockade ofta upp kameran och fotograferade varann och delade med oss av bilderna på knullis.com forumet för härliga kommentarer.

Vi är goda vänner numera och inte längre tillsammans men vi går ofta ut på krogen tillsammans och hittar ingen av oss nåt spännande ragg knullar vi stenhårt med varandra istället! sex med mitt underbart sexiga ex är bland annat det bästa jag vet!
hon vill ofta ha analt, och suger på slutet tills jag sprutar hela hennes mun full med min sperma som hon också mer än gärna sväljer…

Vad tycker du om hennes sexiga bilder?

6 reaktion på “Mitt ex har trång fitta

  1. Hon är helt underbart sexig, henne skulle jag gärna knulla med i hela livet, hon är fantastisk!

  2. i just wanna say that u r super sexxxxxxyyyy. can we chat some day? i am from Canada live in gbg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *