Jag var lycklig på den tiden när Sofie var min flickvän, vi hadde alltid roligt i sängkammaren och det blev aldrig tråkigt. Vi plockade ofta upp kameran och fotograferade varann och delade med oss av bilderna på knullis.com forumet för härliga kommentarer.

Vi är goda vänner numera och inte längre tillsammans men vi går ofta ut på krogen tillsammans och hittar ingen av oss nåt spännande ragg knullar vi stenhårt med varandra istället! sex med mitt underbart sexiga ex är bland annat det bästa jag vet!
hon vill ofta ha analt, och suger på slutet tills jag sprutar hela hennes mun full med min sperma som hon också mer än gärna sväljer…

Vad tycker du om hennes sexiga bilder?

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

6 svar “Mitt ex har trång fitta

 1. hej! jag är moderator på www.fittor.me/mitt-ex-har-trang-fitta-/
  och skulle blivit övertygad om att ni skulle låta bli denna site.
  det är olagligt att ha samlag med sådana flickor som säljer sig på nätet.
  dessutom så kan man få bra med böter antingen böter eller fängelse.
  så var god maila mig på Legenden81@live.se
  har ni frågor är det bara att maila till det email adressen jag skrev upp.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *