Någon som vill knulla min trånga fitta?

Jag bara längtar efter någon som vet hur man behandlar en kvinna, inget mjäkigt! dra mig i håret och knulla mig hårt och brutal bakifrån! porr ska vara porr och inte mjukt mesigt älskande. skulle du vilja knulla mig? berätta vem du är så kanske vi kan ses? ; )

15 reaktion på “Någon som vill knulla min trånga fitta?

 1. jag har en stor saftig kuk som skulle passa perfekt i din lilla rakade våta fitta så slå en pling till mej så är jag där och knullar dig i alla hål som du vill! 😉

 2. Hej,
  Information:
  kuk, År 1976
  Power-motor, 500 hk
  Färg, Varierande beroende på miljön
  En stor och vacker, lång och fritt från defekter eller biverkningar,
  MVH

 3. Jag gillar hårt sex och det är väldigt viktigt för mig att tjejen njuter svara gärna

 4. Vem skulle inte vilja trycka in kuken hårt i din fitta?
  Jag skulle kunna göra mer än så!
  66

 5. hej,jag vet att det låter konstigt men jag e 14 år och är kåt hela tiden,skulle du vilja pulla i cam o så?

 6. Tja,
  Jag e 45 år, Har ganska liten kuk, men älskar att slicka och knulla.
  Min 26 åriga sambo kan säkert hjälpa till. Hon kan vara lite hård ibland.
  Hon slickar och suger kanon.

  Hör av dig, bor i stockholm.

  Peter

 7. Hej!
  Jag skulle varit glad om du addat mig på msn eller ngt min hotmail är r-doll@hotmail.com och en sak som jag hade velat göra om du har tid, är att kanske ha camsex eller ngt 😉 vi kanske kan ha sex på riktigt senare? 😉 MVH Lenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *