jag naken och kåt

Hej! Jag är en trevlig tjej, 26 år och singel sen ett halvår tillbaka. Nu börjar jag sakna ömhet, någon att krama och någon som kramar mej men jag saknar sex j-kligt mycket också. Fast jag trivs med singel livet så klarar jag inte att leva utan ömhet och sex. Jag söker alltså en skön knullkompis.

Om vi ses enbart för sex eller vi blir vänner också, alltså fixar käk o hittar på kul grejor det får vi se, det är svårt att veta innan vi setts irl. Hoppas du kille finns, jag vill ses ganska direkt, jag pallar inte att sitta och skriva en massa på nätet. Skriiiv nuuuuu *blink*. Kram

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Ett svar på annonsen “Saknar ömhet och sex

  1. Tjena tjejen ,du ser verkligen fräsch ut,
    dig skulle jag vilja träffa, mejla mig så får du tfn nr
    jag är en lång smärt fräsch man kram!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *