Hej!
Nu har jag provat alla sätt för att hitta en kille. Nu testar jag detta.
Hoppas någon vill dela våren med mig.
Varma kramar Lisa

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

2 svar “SERIÖS KILLE SÖKES

  1. Hejsan duhaar en sexighärlig frestande kropp som jag skulle vilja undersöka mera få smeka dina fasta bröst suga på bröstvårtorna känna när dom blir styva och få slicka din hårda clitta så det kommer för dej flera gånger jag är en kåt kille som saknar en kvinna har du hår på fittan så är det bra det är sexigare med hår på fittan än utan då liknar du en 5 års tjej men inte för mycket hår så man inte hittar in hihi

  2. Snart är det sommar, men även den kan vi dela.
    Den största frågan är egentligen var du finns. Skriv till mig!

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *