Om jag bad dig, skulle du då köpa en dildo och knulla mig både analt och i fittan samtidigt? Det är nämligen min högsta sexdröm att få uppleva just nu. Nästan som att ha trekant men ändå bara sex med en person + en sexleksak i form av en dildo / strapon eller analplugg. Berätta vem du är! titta på min bild! är jag intressant? ta kontakt via bloggen här.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

4 svar “Sex med mig?

 1. Hej tjejen!
  Visst skulle jag göra det*L* Skulle göra allt jag fick,om du ville!?
  Är en glad och trevlig,charmig kille med glimten i ögat. Humor har jag mycket av,ser ljust på livet. Enda jag saknar är en varm skön kvinnokropp att ha nära mej och att få dela min kropp med. Gillar sex o ännu mera sex,samt dela allt med.
  Får lätt resning,pga var länge sedan jag hade en tjej. Såg din härliga,mysiga,gulliga,sköna kropp med hela härligheten. Så inte skulle jag ha något emot att få göra både det ena o det andra med.
  Hoppas på svar……
  Varma kramar och heta pussar samt slick på både f…an o a…en.
  Christer

 2. Tjenare, lätt jag skulle kunna ha sex me dig 😀 och me en leksak, gör bara saken ännu mera sexigare, blir riktigt kåt av de. jag e 20 år o brunt hår normal byggd, o lite sånt 😛
  hör av dig 😉

 3. Skulle vara min dröm med babe, låt hos dela den tsm, kontakta mig, Innebandy2294@hotmail.com, så ska vi lösa ditt problem.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *