min sexiga häck

Tjaa, jag är en sexig milf som söker en kille som gillar att en tjej tar för sej, att en tjej har bra självförtroende och njuter av livet och allt vad det innebär. När jag känner mej trygg med en person kan allt hända, jag släpper alla hämningar och jag lovar att vi båda kommer att njuta av det. Jag söker en kille mellan 18-35 år som vill ses irl, jag pallar inte att sitta och skriva på datorn i all evighet och tror på att ses ganska direkt om det känns rätt efter några mejl. Hör av dej så får vi se vad som händer. Kram

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

4 svar “Sexig milf söker

  1. Hej allt väll.. läste lite gran du verkar en go sexig kvinna gillar inte heller att sitta framför datorn och läsa mejl jag tror jag hade kunnat göra dig lycklig jag är en kille på 28 år hyfsat tränad hoppas vi hörs av puss

  2. Hej!
    Kille på 20 år som länge haft en fantasi att ha sex med en äldre kvinna!
    Hör av dig om du vill att denna fantasi ska komma till uppfyllelse 😉
    filipmattsson1@hotmail.com

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *