jag sexig och busig

Hej, jag är en snäll tjej som är ensam och sugen på skön sex, jag är lite blyg så jag har lite svårt att ragga så jag tänkte att jag kan ju testa en sexannons och se vad det kan ge. Kanske har jag tur att hitta en snäll kille som är ensam precis som jag är. Jag ser väl alldaglig ut och har en hyfsad kropp. Jag kan tänka mej att umgås även utanför sängen, alltid trevligt med nya vänner. Kram

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “Sexsugen och ensam

  1. hej du har ett utseende som tilltalar mig och du skriver bra, är du nyfiken så skriv till mig så presenterar jag mig mer med bild och hela tjobang

  2. Hej, du verkar vara en fin tjej som jag gärna skulle vilja träffa och lära känna. Ser att vi är ganska lika på flera sätt. Är du möjligen också tvilling?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *