1175100_208459435989640_1186844709_n
Min fitta är nästan alltid våt! joo jag är en liten kåtis kan man säga. ingen fjortis men liten är jag, men fortfarande väldigt kvinnliga former som du kan se på bilden. Jag älskar att få min våta, renrakade fitta slickad av en man som verkligen älskar att slicka fitta! finns du ?

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

2 svar “Slicka min våta fitta?

 1. mm vad du set läker ut jag kan sluicka tungknulla din våt trönga fitta o spruta in spärma i din fitta o i röven om du vi

 2. Hej!
  Vart finns du någonstans?
  Kan bara tala om att jag älskar att slicka o det länge.
  Hur och när kan du träffas, dagar, kvällar, helger?
  dagoberth68 på den heta kom.

  puss o kram
  //Martin

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *