En knullbrud här som är på jakt efter en speciell kille som vill ta hand om mig i sommar! jag älskar killar som skämmer bort mig, både jag, sofia , helen och camilla söker nu killar i samma stil, alltså riktiga gentlemans, utseendemässigt eller åldersmässigt spelar det ingen roll. inte heller om du är rik eller inte, en kille kan få en tjej att känna sig som en prinsessa utan pengar med. Läs gärna allas egna blogginlägg : Vill du hitta en knull – Sexig tjej – Kåta tjejen – Svensk singel – Porrkillar sökes – Hoppas någon av oss är det du letar efter! vi kan också tänka oss att träffas i grupp , dubbel dejt, trippeldejt eller träffa ett helt grabbgäng. =) Öppna för förslag! Lite smakprover på mina vänner :


Lite smakprov på mina vänner, vissa modigare än andra och visar allt, själv föredrar jag att visa lite och lämna det mesta till fantasin. Vad tycker du är sexigast? se fittan och brösten direkt eller spara nåt till IRL dejten?

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

3 svar “Smeker min egen fitta

 1. JAG ÄR EN JÄTTE KÅT KILLE SOM TYCKE OM ATT SUG PÅ BRÖST VÅRTONA
  MIN KUK DEN STÅR UPP HELA TIDEN VENTAR PÅ EN TRANG FITTA SOM INTE HAR BLIVIT KNULLA ALDRIG FÖRUT
  SÅ JAG TYCKER OM ATT MAN TAR HELA HANDE RUNT MIN KUK SAKTA RNUKA UT IN SÅ MAN SE HELA OLNEN PÅ MIN DU
  JAG TAR EVEN BILDER NÄR DU OBANERA DIN KLIRORI MED
  JAG VILL HA EN SVARA FORT PÅ SVENSKA TACK
  STOR SYSAR KRAMA FRÅN EN JÄTTE KÅT KUK MED KUK UPPE

 2. ni är alla mycket vackra kvinnor och förtjänar enbart det bästa. det är härligt när man lämnar lite åt fantasin för vi människor behöver verkligen ngt att få fantisera om 🙂 det skulle vara en ära att få ta hand om dig/er men det är givetvis inte upp till mig att avgöra. om du vill så kan jag sända en bild på mig så kan vi börja därifrån… fina bilder 😉 puss

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *