Här Finns jag! Veronica i Stockholm som nu även som många andra med mig tröttnat på singellivet. Lite osäker på om jag faktiskt är redo för ett riktigt förhållande men skulle ju gärna vilja ha en kille att träffa när tid och utrymme finns för mys och sköna sexnätter i vinterkylan. Tror jag är en ganska vanlig blondin med rätt stora tuttar som du kan se på bilden från min kroatien semester. Jag hade egentligen tänkt att åka på semester i vinter med, men pga jobb och stuedier paralellt kommer jag stanna hemma fullt upp. Men då jag har 2-3 helger lediga i månaden skulle jag vilja spendera denna tid med en härlig kille. Jag har inte så många föruppfattade meningar om hur en kille ska vara för att jag ska tända på honom, oftast slutar det ju med att jag ändå tänder på fel killar, jag har hittils mest provat badboys men är klart öppen för mjukare killar med, inte mjukare nere i kalsongerna förstås där ska det helst vara stenhårt! Blir du intresserad av att lära känna mig? Skriv så tar vi det vidare.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *