Svart fittaFör dig som söker en härlig, svart fitta ikväll. Min flickvän har fasta skinkor och perfekt, mörk hud. Lånar ut henne till hingst som jag själv väljer ut. Du ska ha rejäl kuk och älska att smiska samtidigt som du knullar henne. En dominant man sökes som kan ta för sig och ge henne vad hon behöver.

Tror du att du kan leva upp till kraven, svara då på våra sexannonser. Min slyna kommer inte att nöja sig med vad som helst. Hårda tag, annars kan det vara. Du måste också dyrka hennes svarta kön och uppnosiga rumpa som guppar i takt med varje rörelse. Akta dig bara så hon inte blir för upphetsad och river längs din rygg med långa, fejkade naglar. En sak till: Jag bestämmer när hon får komma.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Ett svar på annonsen “Svart fitta smygfotad bakifrån

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *