Jag vill pussas och hångla

Joo nu är även jag här på bloggen och funderar på hur jag ska skriva min kontaktannons. Har aldrig skrivit något sånt här förut och tror min kontaktannons blir lite annorlunda i jämförelse med många andras här. Jag är nog en ganska kåt tjej, men samtidigt är jag väldigt annorlunda mot genomsnittet av svenska tjejer, därför måste också min knullkontaktannons vara annorlunda. Jag börjar med en lista på saker som tillhör detta ämne, saker jag är och tycker om och vill. Samt en lista på saker som går bort för mig som jag inte tycker om och som jag absolut inte vill varken nu eller i framtiden.

Positiva saker jag vill och tycker om : 

SEX
PORR
Långa förspel
Killar som kan slicka fitta
Killar som har en lagom stor kuk
Killar som kan vara dominanta
Killar som vill prova analsex
Killar som inte är svartsjuka
Killar som tar hand om sitt yttre
Singel killar
Gifta killar (hihi)
Vältränade killar
Långa killar
Blinddates

Saker som är negativa och går bort:

Dålig hygien
Fula tänder
Stor näsa
Religion
Liten kuk
Hår på kuken
Fetma
Svartsjuka
Otrohet

Detta är lite om mig! din tur att berätta om dig själv lite och göra mig nyfiken på dig! hoppas du skriver redan idag så vi kan börja den långa vägen att lära känna varandra och bestämma vår första dejt?

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

2 svar “This is me

  1. Vilken underbar kropp du har! Söker en skön KK … Är 45 blond 185 lång & ständigt kåt. Älskar att slicka mus till orgasm! Träffar dig gärna!

  2. Jag gillar det jag ser. Gillar det skarpt!
    Jag uppfyller duna krav (tycker jag själv) och gillar det du listar. Blond och blå och 192 cm.
    Är nyfiken på det mesta efter att min ganska traditionella relation mu är över. Har inte varit såhär kåt sen jag var 17. Numera 36 och tar väl hand om mig själv. I vilken del av landet är du?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *