Jag tänkte testa detta nya fräcka sätt att träffa killar på. Egentligen är det inte så likt mig att gå ut med vågade bilder på en sexblogg såhär, men vafan, ska man vinna måste man våga. Jag söker killar från hela Sverige, för rätt kille åker jag vart som helst, men räknar att du åker till mig på första dejten, jag bor i centrala Stockholm, på Söder om jag ska va mer exakt. Jag söker killar i åldrarna 18-39 , jag är själv 24 år och en vild singel kan man säga. Jag älskar sex och porr, jag onanerar dagligen och drömmer om att få träffa en spännande sexkontakt eller kanske kärleken, jag tror nämligen inte riktigt på detta med att träffa knullkontakter utan inblandade känslor, visst har man själv haft lösnummer ibland, men i slutändan har jag ändå varit intresserad av de killar och tjejer jag haft sex med, på mer än det sexuella planet. Sex är inte allt för mig, men är du en person som inte behöver särskilt mycket sex och samlag så är du förmodligen inget för mig. Enligt mig är en av de viktigaste byggklossarna i ett förhållande just sex. En annan byggkloss är humor. Om jag kan hitta dig som tycker som jag att bra humor och ett bra sexliv är bland det viktigaste i ett förhållande så kanske jag ändå är ute efter lite mer än sex med dig. Vill du kontakta mig? du kan göra på 2 olika sätt : 1. skriv en trevlig kommentar här på bloggen, så svarar jag när jag hinner och orkar eller så går du till ”Sexigt” —> blir medlem och bara letar upp mig. Jag är oftast inloggad 7 dar i veckan kvällstid, Puss!

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Ett svar på annonsen “Tjej söker kille

  1. hej.jag e 22år o stark kille.om du intresser mig meil mig tack.
    baagiihadgal@yahoo.com

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *