Snabbträff med mig? Speed dating

Joo jag är rätt desperat. har varit inlagd på sjukhus en lång tid men är nu helt läkt från mina besvär. Jag har knappt träffat folk alls de senaste tre månaderna och vill nu ut och göra spännande saker med killar helst. kan såklart också tänka mig att träffa tjejer, men jag har inte så mycket erfarenhet av att ligga med tjejer fast jag alltid varit nyfiken på det. kanske finns det nåt par som läser detta och vill träffa mig? Jaa.. jag tänkte typ såhär! vi träffas på nån krog i stockholm eller göteborg, tar ett par drinkar och går sedan upp till mitt rum och har skön sex och leker lite? låter det bra? ta kontakt med mig! självklart ligger jag inte med vem som helst men det är inte heller särskilt svårt att ta sig innanför trosorna på mig då jag älskar sex typ över allt annat i världen.

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *