killar för trekantNu söker jag två snygga killar för en trekant! Tänkte att det skulle kunna vara en nice avslutning på sommarlovet 😉 Och med snygg menar jag attraktiv för mig. Vilket är svårt att beskriva i ord så ger er några exempel; Nolan Gerard Funk, Dave Franco, Matt Lanter, Robbie Amell och Julian Morris är utseendemässiga exempel på vad jag söker för killar. Googla upp de namnen innan ni skriver så vet ni om ni själva om ni ligger inom den ramen av utseende.

Oavsett vad är bild ett krav innan jag bestämmer mig för träff! Antingen har du bild här eller att skicka via mejl.Du ska även kunna verifiera att du är du vilket vi diskuterar i PM. När jag bestämt mig för om du duger för mig så skickar jag självklart bilder och verifierar mig också.

Söker endast svenska killar!! Och jag söker INGEN över 28!

OBS. Alla ni som skriver som inte alls läst vad som står i annonsen eller som är över 28 raderar jag direkt och kommer inte svara trots att du skriver fler gånger!

Väntar på svar från dig 😉

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *