jag mogen och kåt

Mogen otroligt kåt kvinna i mina bästa år behöver bli omhändertagen av en kåt ung hingst som knullar mej i alla hål. Trots att jag är en mogen kvinna så har jag en välbevarad kropp och är otroligt kåt. Jag är relativt nyskild och helt utsvulten på sex.

Vill du ses och ha det skönt? Kanske redan idag? Är öppen för alla förslag och jag är seriös i min kontaktannons och det måste du som svarar också vara. Har ingen lust att skaffa en mejlvän utan jag vill ha en knull vän. Jag bor i ett fint hus norr om stockholm, vi kan ses hos mej, hos dej eller på hotellrum, du väljer. Inga krav, inget förhållande, det är enbart en skön sexdejt jag söker. Du är MAX 35 år!!!

Smek och kyss.

Klick på svarta knappen för att svara på min kontaktannons.

bli medlem gratis

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

2 svar “Ung hingst sökes

  1. Tja, är en kille på 20 år som älskar att ha sex! Hör av dig på min mail mjolkforyou@hotmail.com om du är intresserad så kan vi prata mer.

  2. Hej! 🙂 Är en ung kille på 22 år som hittade din annons. Tror jag kan vara en du inte kommer glömma. Vill du ha bilder på mig så maila tillbaka <3

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *