tänkte försöka sätta ihop en sexträff i november. party med musik dans och sprit och massor massor av knullande sug och slickande. Alla som visar intresse får komma! men jag hoppas vi kan va åtminstone 20 pers varav minst 6-7 tjejer. hör av dig!

Det är hittils jag och Sofie som kommer, hoppas såklart på många många fler.
Inget kinky eller bondage! normal sex blir det med lite filmning och fotografering!

SKRIV TILL MIG HÄR OCH ANMÄL DIG TILL SEXTRÄFFEN

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

6 svar “Vill du knulla mig? kom då!

  1. jo de vill jag du har bröst fitta rumpa å jag vill ge dig kuk så du skriker av njutning.

  2. E så jävla kåt hela tiden så skulle vi inte kunna knulla? Bor i stockholm men skulle väl inte vara något problem är 13 och mejla stenvall.filip@gmail.com om du är intresserad av att få en stor kuk i dej;-)

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *