Gillar du slicka fitta?

Gillar du precis som jag oralsex? både slicka fitta och få din grova kuk avsugen? Jag älskar nämligen båda sakerna lika mycket. Slickar en kille min kåta fitta ordentligt lovar jag ge honom den bästa avsugningen han någonsin fått. Jag vet att alla killar säger man är tjejen som gett dem den bästa avsugningen någonsin, men jag är verkligen the real deal! jag går in för det ordentligt när jag gör det. precis som med allt annat inom sex. ska det knullas och suga ska det  knullas och sugas kuk ordentligt eller inte alls. Så tycker jag om när min lilla fitta slickas med, gör du inte det med inlevelse, kan jag nog på egen hand ge mig en skönare onaniupplevelse än du någonsin kan ge mig oralt. Så de killar jag vill ha kontakt med via denna kontaktannons ska kunna slicka fitta. Att kunna slicka fitta är för mig att våga utforska och fråga, istället för att ta för givet att man redan är bäst på det. Alla tjejer fungerar olika och är olika känsliga i fittan och kring klitoris, ingen kan möjligt veta hur man slickar mig till orgasm om inte jag får guida dem lite. Hur låter detta? ta kontakt så pratar vi mer…

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

4 svar “Vill du slicka min fitta?

 1. Hej ja älskar att slicka fitta.
  Sex utan oralsex då blir ja inte tillfredsställd.
  Kram på dig

 2. Vilken underbar kropp du har! Söker en skön KK … Är 45 blond 185 lång & ständigt kåt. Älskar att slicka mus till orgasm! Träffar dig gärna!

 3. Jag kan slicka fitta till frukost. Älskar det!
  Bor i Skåne och kan absolut tänka mig en trevlig ny kk. Du får gärna guida mig, så kan jag guida dig också.
  Hör av dig!

 4. Jag älskar slicka fitta.
  Längtar efter att få någon som kan sitta och gnida sin fitta mot mitt ansikte medan jag slickar tills dess tjejen kommer skönt i min mun.

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *