fittan slickadJag söker dig som gillar att slicka fitta. Jag är en glad tjej som älskar när en kille går ner på mig och gör mig alldeles våt. Självklart har jag inget emot penetration, men först och främst vill jag bli slickad. Jag har en dröm att jag ska bli slickad när jag sover och när jag vaknar så ska jag vara alldeles våt.

Är du nybörjare så spelar det ingen roll, jag hjälper dig gärna på traven hur du får en kvinna riktigt blöt och kåt och ger dig lite knep. 🙂

Vill du slicka mig så skriv till mig

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Ett svar på annonsen “Vill få fittan slickad

  1. Jag slickar gärna din fitta. Gör det på morgonen vid köksbordet eller ute i skogen efter en cykeltur. Att vecka dig med min tunga låter kul…
    jag är blond/ blå och 192 cm.
    Är nyfiken på det mesta efter att min ganska traditionella relation mu är över. Har inte varit såhär kåt sen jag var 17. Numera 36 och tar väl hand om mig själv. I vilken del av landet är du?

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *