Gillar du mina stora bröst?


Jaa smaken verkar vara som baken gällande tjejers bröst. Jag tror jag är en av de få tjejer som faktiskt är helnöjd med mina pattar. De hänger inte, de är c-kupa och de är fastna nog för att jag ibland ska kunna ha en topp bara utan BH. De är inte heller för stora för att jag ska få ont i ryggen. Själv tycker jag både stora och små tuttar kan vara sexigt på tjejer, självklart är det inte särskilt snyggt som vissa porrstjärnor har med enorma meloner till bröst, med massa bristningar på och liksom celluliter eller gropar i silikonet. I dagsläget är det inte aktuellt för mig med någon bröstoperation, varke nför att förstora upp mina bröst eller göra ett bröstlyft. Men jag är ändå en tjej som tycker snygga bröst är viktigt för mig, skulle de börja hänga tänker jag agera och göra något åt det. Skönhetsoperationer är en säkerhet för oss tjejer som åldras. Sen tycker jag inte man ska se ut som en barbiedocka och göra massa ändringar på sig själv PGA samhällsideal som ser ut som dockor, utan det ska i såfall handla om att vara nöjd med sig själv. Jag är en tjej på 25 år som är nöjd utseendemässigt med mig själv, jag söker en självsäker kille som tar hand om sitt utseende och är nöjd med sig själv. Det finns npg inget jag tänder på mindre än killar som släppt taget om sig själv helt och bara gnäller om hur mycket de borde gå till gymmet och äta nyttigare, det är hela den grejen som gör en kille mindre attraktiv. Kan du inte ta hand om dig själv kan du garanterat inte ta hand om mig på rätt sätt heller! Puss skriv så hörs vi!

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *