Trekant med oss?

Jag och mitt KK som jag haft nu i snart ett år vill gå till nästa steg gällande sex. Vi har nyligen provat trekant med en till jej, detta var såklart väldigt häftigt för honom, vi sög hans stora kuk tillsammans och turades av att rida a honom, vi lekte lite med varandras fittor också, men då jag egentligen inte är lagd åt det hållet kändes det lite konstigt, min stora dröm har ju varit ganska länge nu att knulla med två killar samtidigt, pga trygghetens skull vill jag att den ene av killarna ska va min KK, den andre försöker vi nu hitta på nätet. Jag är redo för allt, om ni tillsammans vill knulla mig i stjärt och fitta samtidigt så får ni gärna göra det. Vill prova att suga på två kukar samtidigt också. hör av dig om du tror att du är den vi söker? gärna en kille i 30 års åldern inte äldre än 50 iaf. Kram

knullannonser för tjejer som söker knullkompisar

Skriv ett meddelande till mig

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *